Schrijfworkshop voor bedrijven

Leer messcherpe teksten schrijven van Kluun, schrijver van 2,8 miljoen verkochte boeken in binnen- en buitenland, twaalf bestsellers en Nederlands bestverkochte debuutroman ooit én tevens meest verkochte roman van de afgelopen 50 jaar.
Image

Kluun geeft schrijfworkshops aan teams binnen bedrijven, maar ook aan publiek op zakelijke events. Denk aan communicatie teams, marketeers, branding experts, pr-medewerkers en iedereen die beter wil leren schrijven. Dat doet hij door praktische tips te geven waar iedereen direct beter van gaat schrijven: 9 quick wins, waarvan hij zelf het bestaan 20 jaar geleden had geweten, toen hij begon met schrijven. Kluun gaat jou en je team alles bijbrengen wat hij in twintig jaar schrijverschap heeft geleerd.

Kluun maakt je tijdens deze workshop wegwijs in het schrijven van pakkende copy, teksten voor creatieve marketing campagnes en (merk)verhalen die jouw klanten inspireren.

Decoration

Als expert op het gebied van storytelling begeleidt hij je in het schrijven van teksten die niet worden weg geklikt, maar echt gelezen worden door je klanten.

  • Simpele schrijftechnieken die iedere tekst beter maken
  • Praktische tips voor een boeiend en pakkend verhaal, van boek tot aan social media bericht
  • Het geheim achter creatieve storytelling en hoe je dit kunt inzetten
  • Je verlaat de workshop met een frisse blik op het schrijven van teksten en de motivatie om meteen aan de slag te gaan met je teksten
  • Eerlijke en recht voor zijn raap feedback, waardoor je direct beter gaat schrijven
Image

WIL JIJ JOUW VERHAAL, BOODSCHAP OF CAMPAGNE STERKER MAKEN?

Boek dan een schrijfworkshop van Kluun.

Uitgebreider aanpakken?
Kluun geeft ook sessies van een dagdeel, 1 dag of 2 dagen aan een team of een ééndaagse 1 op 1 VIP-training aan managers en ondernemers.

Vrijblijvende offerte aanvragen