9 quick wins om beter te schrijven

Een van de leukste dingen van mijn vak is om mijn passie voor schrijven met mensen te delen. In twintig jaar schrijverschap heb ik wel een paar trucs en tips geleerd waarmee ik iedereen kan leren beter te schrijven. En dat doe ik in mijn workshops voor beginnende en gevorderde schrijvers en (eigelijk vind ik dat het allerleukste) “Ondernemen met een eigen verhaal”,  mijn trainingen voor ondernemers en marketeers.

Lees meer
Page Banner Image

Gratis download - 9 quick wins om beter te schrijven

Ik vind het een enorme kick in om mensen meer lef en lol te geven in het schrijven van hun posts, nieuwsbrieven en verhalen. Ja, dat is missionaris-achtig, maar ik hou nou eenmaal van mijn vak.

Aan het eind van mijn workshop geef ik alle deelnemers een brochure met de 9 quick wins, 9 onmisbare weetjes waar iedereen beter van gaat schrijven. In de workshop gaan we daar in detail op in en behandel ik de stukken die de deelnemers zelf hebben geschreven, maar nu stel ik ze hier als download beschikbaar voor iedereen die graag beter en met meer plezier wil schrijven.