fbpx

Workshop 'Een 9 voor schrijven.'

Wat ga je leren:

Ik ga proberen jou in drie uur bij te brengen wat ik in twintig jaar schrijverschap heb geleerd. Lukt dat? Nee, natuurlijk niet. Maar ik garandeer je dat je na de workshop beter gaat schrijven, de meeste beginnersfouten niet meer maakt, snapt hoe je een verhaal begint, hoe je de spanning van de lezer vasthoudt en wat de vijf tips zijn waar elke schrijver beter van wordt.

Waarover:
Schrijven over verlies en verdriet. Over het dagelijks leven, over je levensverhaal, over de liefde. Over schrijven en schrappen, uitgegeven worden, publiciteit krijgen, marketing en over de kans om te leven van het schrijven. Voor mensen wiens ego tegen een stootje kan. 

Voor wie:
Mensen die van hun levensverhaal een boek willen maken. Of beter willen leren schrijven. Of meer plezier in schrijven willen krijgen. Of willen schrijven om van te leven…

Inschrijven:
Max. 12 plekken per workshop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op iedere inschrijving zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
 
Kosten:
€195,- incl. BTW
 

Datum: Woensdag 19 januari 2022
Locatie: NONONS, Linnaeushof 6-1 Amsterdam
Tijd: 19:00 uur - 22:00 uur

Datum: Zaterdag 22 januari 2022
Locatie: NONONS, Linnaeushof 6-1 Amsterdam
Tijd: 14:00 uur - 17:00 uur


Datum: Zaterdag 29 januari 2022
Locatie: NONONS, Nieuwe Binnenweg 75-C Rotterdam
Tijd: 10:00 uur - 13:00 uur


Datum: Zaterdag 5 februari 2022
Locatie: LocHal, Burg. Brokxlaan 1000 Tilburg
Tijd: 09:30 uur - 12:30 uur


Datum: Zaterdag 9 April 2022
Locatie: NONONS, Linnaeushof 6-1 Amsterdam
Tijd: 10:00 uur - 13:00 uur

Workshop 'Schrijven op social media.'

Wat ga ik je leren: 
In drie uur tijd leer ik je twee dingen. Ten eerste hoe je catchy, puntig en lekkerder schrijft op sociale kanalen.

En ik leer je hoe storytelling werkt. Wat is jouw story? Wat wil je vertellen? Is het waar wat je vertelt?

Wat garandeer ik je:
Na de workshop heb je meer lol in het plaatsen van je schrijfsels op social media.

Voor wie: 
Mensen die al regelmatig iets posten voor zichzelf of hun bedrijf of merk.
Je moet dus wel iets weten van social media, ik ga je niet leren hoe je post, hoe Instagram, LinkedIn of TikTok werkt.

Let op: wat ga je niet leren: 
Even de expectations managen: ik kan je niet beloven dat je meer bezoekers, volgers, duimpjes, likes of reacties krijgt. Ik ga je vertellen wat bij mij werkt en wat niet, maar ik ben schrijver, geen social media-expert.

Kortom:
‘Schrijven op social media’ is een intensieve workshop van drie uur voor iedereen die lol heeft in het schrijven op socials, en denkt dat het net wat beter, puntiger, lekkerder of interessanter kan.

Inschrijven:
Max. 12 plekken per workshop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op iedere inschrijving zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
 
Kosten:
€195,- incl. BTW
 

Datum: Zaterdag 15 januari 2022
Locatie: NONONS, Linnaeushof 6-1 Amsterdam
Tijd: 10:00 uur - 13:00 uur

Kluun als spreker: Een 9 voor leven

 In een inspirerende workshop van een dagdeel, een inspirational talk van een uur of een intensieve training van een dag schudt Kluun de boel op en houdt iedere deelnemer een spiegel wordt voor: Welk rapportcijfer geef ik mijn leven, mijn werk, mijn eigenwaarde? Het podium is Kluuns habitat. Kluun schudt uw werknemers wakker en dwingt ze tot nadenken. ‘Als jij nou straks oud en bijna versleten bent, hoe hoe kijk jij dan terug op je leven?’ 

Voor wie:
Bedrijven, afdelingen, clubs.  ‘Stop met zeuren, zeiken, zeveren en zaniken.  neem zelf de regie over the Story of Your Life.’

Hoe lang: 
Een uur, een dagdeel of training van een dag. U zegt het maar.

Wat kunt u verwachten:
De deelnemers verlaten de workshop vol energie en 100% opgeladen. Aan klagen en roddelen doen we niet meer binnen de cultuur in uw organisatie 

Kluun Coacht

Kluun is een ervaren – uiteraard gecertificeerd – lifecoach. Hij is met name sterk (en heeft lol in) het coachen en adviseren van mensen die op een kruispunt in hun leven staan. Mensen die willen springen, maar nog niet het lef hebben. Mensen die barsten van de mogelijkheden, maar moeilijk kunnen kiezen. Mensen die hun leven van een zes naar een negen willen brengen.

Kluun neemt een zeer beperkt aantal coach-opdrachten per jaar aan. Een coach-traject behelst meestal vier tot zes sessies. Hij zegt alleen ja als hij het gevoel heeft dat het tussen jullie klikt en dat hij echt iets voor jou kan betekenen. En als hij gelooft dat jij, net als hij, geen genoegen neemt met een 6 In relaties. In werk. In het leven. 

Kluun vermaakt

Vader Jan van de Klundert, een van de grootste Tilburgse filosofen aller tijden) was Prins Carnaval (Prins Janus d’n Irste),  hulp-Sinterklaas, bingo- en quizmaster. Kluun heeft zijn podium drang niet van een vreemde. 

U doet Kluun geen groter plezier dan hem in te huren voor uw teambuildingsdag, heisessie, seizoensaftrap, Heilige communie, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of jubileum met de vraag: ‘Kluun, help! Verzin iets en vermaak ons!’ 

De afdeling creatie van Kluun BV staat u graag bij, bijvoorbeeld met

  • een op maat gemaakte quiz
  • een bedrijfs dictee
  • een persoonlijke ode aan de jubilaris
  • een verhaal voor in uw bedrijfsblad 
  • een exclusief voor uw bedrijf geschreven en voorgelezen verhaal
  • of gewoon dit: KLUUN leest voor, en doet dat als geen ander.

Anekdotes, columns, nog niet verschenen verhalen, verzoeknummers, vragen, discussies. Kluun: ‘In mijn voorleessessies doe ik wat me te binnen schiet. Of wat de mensen willen. Er is geen lijn in te ontdekken, zolang het publiek en ikzelf maar plezier hebben.’