fbpx

Workshop 'Een 9 voor schrijven'
Exclusief voor scholieren & studenten van €249,- voor €49,-

Voor wie:
Een eenmalige workshop exclusief voor scholieren (16+) en studenten die beter willen leren schrijven. Voor iedereen die verhalen schrijft, bezig is met een boek, blogt of een innige relatie heeft met zijn of haar dagboek. Schrijven over verlies en verdriet, over jezelf, over het dagelijks leven, over de liefde. Je moet wel tegen een stootje kunnen, want ik spaar je niet. En ik beloof je dat je na afloop niet kan wachten om dat verhaal waar je ooit mee begonnen was, weer op te pakken, en dat je meteen weer blogjes, columns, verhalen wil gaan schrijven. En dat je ze beter schrijft dan tot nu toe.
 
Wat ga je leren:
Ik ga proberen jou in drie uur bij te brengen wat ik in twintig jaar schrijverschap heb geleerd. Lukt dat? Nee, natuurlijk niet. Maar ik garandeer je dat je na de workshop beter gaat schrijven, de meeste beginnersfouten niet meer maakt, snapt hoe je een verhaal begint en opbouwt, hoe je de spanning van de lezer vasthoudt en ik geef je 9 quick wins mee, die ik geweten had willen hebben toen ik begon met schrijven. Tips waar elke schrijver beter van wordt.
Waarover:
Na afloop ken je de vijf acts van een verhaal, weet je wat een ‘save the cat’-je is, waarom details de kroonjuwelen van je verhaal zijn, hoe je ‘Show, don’t tell’ in je verhaal gebruikt, je begrijpt waarom je complimenten van je vrienden niet moet vertrouwen, waarom schrijven schrappen is en je begrijpt de schoonheid van modder.
 
Inschrijven: 

Max. 25 plekken in deze eenmalige studenten- en scholieren workshop. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op iedere inschrijving zijn onze  algemene voorwaarden van toepassing.

De prijs: 
Van €249,- voor slechts €49,- incl. BTW
(Op vertoon van een CJP-/studentenpas)


Datum: Zondag 18 september 2022
Locatie: NONONS, Linnaeushof 6-1 Amsterdam
Tijd: 10:00 uur - 13:00 uur