fbpx

Datum: Zaterdag 6 November

Workshop 1: 10:00 uur - 12:30 uur [UITVERKOCHT]
Workshop 2: 14:30 uur - 17:00 uur [UITVERKOCHT]

 
Ik ga je leren te schrijven over verlies en verdriet, over je leven en over het dagelijks leven. Je krijgt tips, trucs en technieken van me, waardoor je beter gaat schrijven. Ik zal je laten zien dat goed schrijven bijna altijd neerkomt op veel schrappen. En ik vertel je alles over uitgevers, zelf uitgeven, marketing, PR en leven van het schrijven.
 

Voor de mensen wiens ego tegen een stootje kan, beoordeel ik een column, verhaal of fragment van max 300 woorden, voor het oog en oor van de hele groep. En dat doe ik niet zachtzinnig… Durf jij? Dan zie ik je zaterdag 6 november in Amsterdam!

Voor wie: iedereen die beter wil leren schrijven. Of van plan is een boek te schrijven.
 
Wanneer: de tweede workshop voor maximaal 12 mensen is op zaterdag 6 november van 14:30 uur tot 17:00 uur
 
Waar: de lokatie is NONONS, Linnaeushof 6-1 hoog in Amsterdam. Betaald parkeren in de buurt is mogelijk. Linnaeushof is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
 
Wat beloof ik je: Simpel. Na de workshop kun je beter schrijven dan je nu doet.
 
Inschrijven: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Jij bent een van de eersten die dit bericht onder ogen krijgt. Als je je inschrijft voor 16 oktober 2021 garandeer ik je een plek in de workshop. Op iedere inschrijving zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
 

€195,- incl. btw