Levertijd
Bekijk hier de levertijd voor alle landen waar wij naar verzenden. Deze levertijd is een indicatie, de daadwerkelijke levertijd kan afwijken. Je kan jouw bestelling volgen met jouw persoonlijke track & trace code. Hier kan je ook de verwachte bezorgdatum bekijken. Deze code ontvang je automatisch zodra jouw bestelling is verzonden. De levertijden zijn exclusief lokale douane inklaring.

LET OP: ondanks dat we ons uiterste best om iedere order tijdig te verwerken en te versturen, kunnen we niet garanderen dat de verzending op een specifieke datum afgeleverd wordt. Verschillende factoren beïnvloeden de voortgang van een zending en de uiteindelijke verantwoordelijke partij voor dit proces is de koerier (DHL). Neem contact op met DHL mocht je enkele vragen over de voortgang van de verzending hebben. De contact gegevens kan je vinden in de tracking notificatie email.

Landen waar we naar verzenden
Bekijk hier de lijst met landen waar wij naar verzenden.

Bezorgkosten
Bekijk hier de bezorgkosten per land. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht van je bestelling. Tijdens het afrekenproces worden de bezorgkosten automatisch berekend.

Volgen van jouw bestelling
Je kan hier je bestelling volgen. Zodra je bestelling is verzonden krijg je automatisch een e-mail met jouw persoonlijke track & trace code. Vul deze code in op de bovenstaande website, om jouw pakket te traceren. Hier kun je ook de verwachte bezorgdatum bekijken.

Belangrijk
Zodra je een bestelling geplaatst hebt zal deze automatisch verwerkt worden. Dit betekent dat het achteraf niet mogelijk is om adresgegevens en bestelde producten aan te passen, of de bestelling te annuleren. Let er dus goed op dat je alle gegevens controleert voordat je de bestelling plaatst, dit om vertraging en teleurstelling te voorkomen.