Als spreker wil Kluun zijn publiek wakker schudden

Kluun als spreker staat voor inspiratie. Hij zorgt dat deelnemers een figuurlijke knal voor hun kanis krijgen en zin krijgen om zichzelf opnieuw uit te vinden, om het verhaal van hun carrière of hele leven te herschrijven.

Een korte, onvergetelijke TED-talk over storytelling. Een wake-up call van anderhalf uur waarin hij zijn publiek het vuur aan de schenen legt en dwingt keuzes maken. Een schrijfworkshop vol praktische tips waarmee hij iedereen meteen beter leert schrijven.

Het verhaal van jouw leven. Van jouw boek, van jouw merk, van jouw social media posts, van alles wat jij schrijft: Kluun helpt je. 

Dat kan letterlijk zijn, als je beter wilt schrijven. 
Dat kan figuurlijk zijn, als het gaat om het verhaal van jouw leven. 

Kluun gaat met jou en het publiek aan de slag.

Lees hieronder meer over zijn verschillende sessies voor bedrijven en marketing & communicatie teams.

WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN

KLUUN LEERT...

Als internationaal bestsellerauteur weet Kluun hoe je pakkende verhalen schrijft. Kort of lang, commercieel of ter vermaak: hij garandeert je dat jij en je team na de workshop direct beter kunnen schrijven. 

Ben je klaar voor beter geschreven social media posts, creatieve copywriting, entertainende nieuwsbrieven, strakke mails en sappige storytelling? Deze inspirerende sessie geeft jou en je team de handvatten om van jouw merkverhaal behaalde KPI’s te maken. 

LEZINGEN VOOR BEDRIJVEN

KLUUN SPREEKT...

Kluun is schrijver en verhalenverteller. Hij leert je kijken naar het verhaal van jouw leven. Ben jij de regisseur van je levensverhaal? Speel jezelf de hoofdrol, slechts een bijrolletje of ben je zelfs maar figurant? 

In een verrassende en speelsesessie leert Kluun jou hoe je de regie over je eigen leven en carrière neemt en houdt. Kluun houdt alle deelnemers de spiegel voor: bepaal jouw eigen levensverhaal door de spreekwoordelijke autobiografie van jouw carrière of leven te (her)schrijven.

0 +

workshops en masterclasses

0 +

boeken verkocht

0 +

Vertalingen

Wat mensen zeggen over Kluun

MEER KLUUN

Nieuws & Columns

Talks, workshops & contact

Vivian Goudkuil

Inschrijven nieuwsbrief

© 2023, NXTLI 

Privacy policy   |   Sitemap           All rights reserved

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN KLUUN!