Leuk boek voor mannen: een aantal tips

Vakantieperiode betekent vaak dat er weer wat meer tijd is om boeken te lezen. Op het strand, onderweg, of ja gewoon in eigen tuin. Ik kan mij voorstellen in een wereld met heel veel meer keus dan vraag, dat je even niet meer weet wat je dan moet lezen. Ik help je graag, van man tot man, maar wat is nou een leuk boek voor mannen?

 

leuk boek voor mannen

Leuk boek voor mannen

 

Is dat nou nodig, hoor ik je denken? Een keuze maken tussen boeken voor mannen en vrouwen, zeker in de huidige tijdsgeest waarin we zo genderneutraal mogelijk zijn. Ach het toeval wil dat ik zelf, zo’n zestien jaar geleden, een leuk boek voor mannen heb geschreven. Mocht je het nog niet kennen, het heet: ‘HELP, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ en het is een aanrader. Toen ik het ging schrijven, begon het als een geintje. Zo van: nou aanstaande papa’s na dit boek zijn jullie he-le-maal klaar voor het leven als vader. Maar geloof mij, niemand kan je daar echt op voorbereiden. Ook ik niet, maar toch staan er in dit boek wel wat handige tips, een lijstje her en der en grappige verhalen. Speciaal voor alle mannen, die papa to be zijn.

Amsterdamse nachtleven

leuk boek voor mannen

Een ander leuk boek voor mannen, toevallig heb ik deze ook al zelf geschreven, is: aan de Amsterdamse nachten. De naam verraadt het al, maar inderdaad dit gaat over het Amsterdamse nachtleven door de jaren heen. Een ode aan het Amsterdamse nachtleven. Van de RoXY (ach de RoXY), tot Jimmy Woo en Paradiso. Er was altijd drank, soms drugs en seks, er werd gedanst en soms ook gerold. Maar het is vooral lol en dat lees je precies in dit boek.

Meer tips voor leuke boeken:

  • DJ, Kluun;
  • Socrates op sneakers, Elke Wiss;
  • Wat mannen horen als vrouwen praten, Johannes van Alblas
  • Ook een leuk boek voor mannen: De meeste mensen deugen, Rutger Bregman;

 

Oh en hier staat nog wel een leuk boek voor mannen tussen.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN KLUUN!