Boek Vaderschap

Zestien jaar geleden schreef ik een boek, genaamd: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt. Het was een tussendoorboekje, zo zag ik het tenminste. Tussen Komt een vrouw bij de dokter en De Weduwaar in. Mijn uitgever en ik verwachtten er dan ook niet zoveel van,  maar het leek me leuk om tussen die twee emotionele romans in wat anders te schrijven. Even wat luchtigs, een boek over vaderschap. Het speelkwartier.

Mijn uitgever en ik zaten er helemaal naast. Van Help, ik ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! worden nu, zestien jaar later, nog elk jaar tien- tot twintigduizend stuks verkocht. Mannen blijven nou eenmaal hun vrouwen bezwangeren, zo gaan die dingen. En dan willen mannen een boek over het vaderschap, want wat nu?

boek vaderschap

Boek Vaderschap

Ik word regelmatig op straat aangesproken door mannen met kinderwagens, dat ik vriendelijk bedankt wordt, omdat ze dat ‘kutboek’ verdomme vier keer cadeau hadden gekregen met hun verjaardag. Ja, dan gaat het hard met de royalties, kan ik u zeggen. Deze week zat ik in de taxi met, naar bleek, mijn allergrootste klant ever. Mike, nogmaals dank namens mij, mijn kinderen en mijn accountmanager bij de bank.

Is het u ook toevallig overkomen? Heeft u uw vrouw bezwangerd? Nou dan heb ik er dus een leuk boek (vaderschap) over geschreven, misschien een goed idee als cadeau voor vaderdag!

PS: Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt is gesigneerd te koop, inclusief vadertas en die wil je, op mijn webshop. Leuk voor #vaderdag! Nu boek vaderschap te koop, gesigneerd.  (Inclusief vadertas)

boeken voor aanstaande vaders

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN KLUUN!