Beste Lieve Heer,

U weet dit natuurlijk allemaal al (u kennende wist u het waarschijnlijk eergisteren al), maar even voor de goede orde: gisterenochtend vroeg reisde ik naar Breda om daar dertig peuters voor te lezen voor het nationaal Voorleesontbijt. Belangeloos.Daarna ging ik naar TIlburg om even ons mam te bezoeken en met haar te lunchen.
En gisterenavond, nota bene tijdens Ajax-Feyenoord, ondernam ik de reis naar Lelystad, om daar zitting te nemen in het belpanel van de landelijke actie Sta op tegen kanker.
Hoeveel meer do goodie goodie kan een mens zijn op één dag, Lieve Heer?

Kunt u mij dan uitleggen waarom ik vanochtend in de zeikende regen met een lege accu in mijn Cadillac stond?
Nou? Heeft u misschien een hekel aan Amerikanen?

Vertrouwend op een afdoende verklaring en uw excuses,

Hoogachtend,

 

Kluun

140121 crecheNu Onze Lieve Heer nog.

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF VAN KLUUN!